amigos en los yermos

8 de abril de 2010

Los Yermos en primavera


Cerca del río miles de flores
visten a los yermos de colores
hasta el chopo ríe contento
sabe que se acerca su momento.
La nieve ya es agua en el río
la primavera espanta el frío.

6 comentarios:

Joana dijo...

Sensacional!!! la primavera arriba i ho vist tot de colors, reina l'alegria i totes les flors ens donen la vida.

Esperem que ens acompanye una llarga temporada i que des de Los Yermos viatge cap a l'escola amb núvols d'il·lussions deixant-nos nous remors entre llibres i cançons.

Una gran abraçada primaveral

Neus dijo...

Un comentari molt bonic Joana, Los Yermos sempre venen amb mi, aixi que on vaja jo anirà un trosset d´ells també. Una gran abraçada primaveral per a tú també.

Joana dijo...

Passat pel bosc, bonica, que tens una xicoteta sorpresa.
Ah i hui si pots passar tu, ta mare també, pero m'agradaria la visita de Neus, filla, es clar. Neus mare, ja passa sovint.
Una abraçada a totes dues.

Elena dijo...

Preciosa forma de compartir tu visión de la recien estrenada primavera!!!!
Esos Yermos que forman parte de ti, te seguiran a lo largo del camino, y serán una gran fuente de alimento para tu expresión literaria. Felicidades.
Besitos
Elena

MARIA dijo...

Hola em diuen Maria, primer que tot donar-te la enhorabona per el premi que has rebut. Tinc 10 anys com tú, també vaig a cinqué de primaria. Tu eres de Tous i jo d'Algemesí. Aço et dona alguna pista? Sé algunes coses de la teua vida, que t'agrada la`hipica, Hanna Montana, Jerónimo Stilton.. a mi també m'agraden eixes coses però jo vaig a classes de ballet i no practique hipica. El poema m'agradat mòlt i esta mòlt ben escrit. Espere que a partir de estes paraules podrem fer-mos un poc amigues. Adivina qui m'ha parlat de tú? A veure si ho adivines? Quan en contestes m'ho dius. Una abraçada primaveral.

Neus dijo...

Benvinguda Maria, crec que ja sé qui es i a la meua vida les amigues sempre son benvingudes. Jo també sé de tú que ets molt simpàtica. A mi també m´agrada el ballet però preferisc els cavalls, que li anem a fer. Una altra abraçada primaveral per a tú també.